Hej i vinterkylan Träffade precis en gamma...

Hej i vinterkylan Träffade precis en gammal vän. Han frågade hur det kommer gå med mitt egna företagande när jag blir anställd. Jag har själv funderat på det. Väldigt mycket till och med. Beslutet hat blivit att låta mina skrivarresor få växa fram i en långsam takt. Det sänker även den ekonomiska pressen. Jag har en resa inbokad till Vejer i maj. Då ska jag passa på att göra lite research. Så, tappa inte hoppet kära ni. Jag växer fortfarande.


Har nyss sett min första artikel, sen Popp...

Har nyss sett min första artikel, sen Poppius, i tryck. Det är tidskriften Våga Se (utges av riksorganisationen HOPP) som fått äran. Det konstiga är att jag trodde det skulle kännas hisnande. I stället känns det bara naturligt och inget särskilt alls. Hmm.


Det är flow nu. Jag skrev anställningsavta...

Det är flow nu. Jag skrev anställningsavtal på Jajja Communications (www.Jajja.com) i förrgår, köpte medlemskort på gymmet samma dag och fick svar från Forum förlag igår. De vill läsa mitt manus men flaggar för att changern (stavas det så?) är svår. Det känns nervöst. Själv tycker ju jag att varenda en skulle läsa boken. Den är ju så bra. Men jag är ju milt uttryckt partisk. Jaja, jag skickar manuset nu så får vi se om förlaget och jag är ämnade. Puuuh...


RSS 2.0