Okej, kom på att jag vill uppdatera er om ...

Okej, kom på att jag vill uppdatera er om att jobbintervjun i förra veckan gick strålande. Imorgon klockan tio skriver jag kontrakt. Yes. Yes, Yes, Yes! Berättar mer när bläcket torkat, imorgon eftermiddag med andra ord. Nu ska jag njuta av kvällen.


Btw. Mejlade förlaget, som jag skrev om de...

Btw. Mejlade förlaget, som jag skrev om den 9e november, och presenterade manuset. Erbjöd att de kan höra av sig om de vill ha en faktisk kopia. Tänker att jag i så fall kan gå förbi och lämna ett utskrivet ex i så fall. Då får vi ju ses också. Hoppas.


SMS-inlägg


Law of attraction Jag drömde inatt att all...

Law of attraction Jag drömde inatt att allt som jag har bett om i arbetslivet kommer till mig nu. Jag tillfrågas om en massa skrivjobb, alla mina healingmottagare hittar mig och min bok ges ut. Drömmen var helt fantastisk och hela tiden hade jag känslan av att jag fick allt för att jag ber om det. Att jag inte behöver känna oro. Underbart.


Nu har Jag fått kontaktuppgifterna som Jag...

Nu har Jag fått kontaktuppgifterna som Jag väntat på. Yippey. Det känns lovande.


Att leva i sanning

Jag tog ett beslut igår. Att leva i sanning på alla plan. Det vill mer specifikt betyda att leva min sanning i vänskap och kärleksliv (vilket för mig är enkelt eftersom jag har levt så under x antal år, numera faller det sig naturligt för mig) men även i mitt arbetsliv.

Att börja ge healing bestämde jag mig för för länge sen. Att outa det (vilket jag har gjort mer och mer, även om det fastnade på webben först igår) har känts fantastiskt skönt.
Det intressanta är att efter att jag bloggade det igår hände någonting med mig. Jag skulle till en anställningsintervju för en säljtjänst. Jag visste att jag skulle gå dit och "hämta hem" jobbet. Ju närmare jag kom företagets adress, ju mer ont fick jag i kroppen och när jag står utanför deras port vet jag att jag inte kan ta ännu ett sånt jobb. Det tar, milt sagt, emot. Jag öppnar således intervjun med att tala om att företaget är intressant men inte tjänsten. Whaaat?
Mitt sinne i stort sett skriker till mig under hela intervjun i försök att göra sig hörd.
"Men, du måste ta jobet! Vad håller du på med?"
Saken är att jag "öppnades" på något vis igår och från nu vill jag leva sant. Mina handlingar ska till fullo synka med min själ.
Min själ vill inte arbeta med telefonförsäljning. Den vill ge kraft även i arbetslivet.
På vilket sätt får universum bestämma.
Åh, vad skönt.


Breaking News

Energiberöring

Hela mitt liv har jag känt det i kroppen. Det är en kraft som kommer ut i mina händer emellanåt. Sen 2004 har kraften blivit tydligare och ju mer harmonisk jag har känt mig desto tydligare ter sig energin i händerna. Sedan 2006 har jag medvetet givit vidare energin till min man och resten av min lilla familj.

Sista året har jag format utövandet av vad jag förstår är medveten energiöverföring, så kallad healing.
det är egentligen välidgt enkelt. Människor har ju i alla tider utfört helande i alla dess former. Se bara medveten positiv massage, positiva kramar, sund sex, handhållning.

Min form av helande kallar jag för Änglaberöring alternativt Energiberöring och snart kan ni boka mig via Beautymind Fellizea.
Ni kan redan nu boka direkt via min mejl: [email protected].

Kärlek



Nu har Jag fått kontaktuppgifterna som Jag...

Nu har Jag fått kontaktuppgifterna som Jag väntat på. Yippey. Det känns lovande.


Också väntar Jag på att få ett namn till e...

Också väntar Jag på att få ett namn till en bra förläggare på ett stort förlag som Jag ska träffa och ge mitt manus. Det är också bra. :-)


Idag känns det lite bättre. Snart kommer V...

Idag känns det lite bättre. Snart kommer Våga Se ut (med min artikel om att vad det innebär för den utsatte att bryta tystnaden kring sexuella övergrepp). När Jag tänker på det så påminns Jag om att Jag faktiskt gör saker. Det är bra.


Jag vet att Jag kan. Alltså, Jag VET att j...

Jag vet att Jag kan. Alltså, Jag VET att jag kan. Det är bara det att en liten djävul från en svunnen tid har knackat på min dörr och jag, mitt pucko, öppnade den. Nu står den här på min axel och skriker åt mig att ingen kommer tro på min kompetens. Jag behöver hitta kraft att sparka ut den. Eller förtrolla den till en fe eller nåt. Hjälp!


Iskolningen av vår minsting är i full gång...

Iskolningen av vår minsting är i full gång och verkligheten närmar sig mig. Nu är frågan hur högt Jag vågar/vill hoppa. Hur mycket av min älskade tid vill jag ge åt en säljtjänst och hur mycket vill jag ge åt upptakten av min egen verksamhet?


Har inte skickat manuset till Forum ännu. ...

Har inte skickat manuset till Forum ännu. Det ligger utskrivet och klart i min väska men... Jag får liksom inte till ett bra brev med synopsis. Jag är inte nöjd med de gamla breven. Ååååh...


Fick smyg-bassning idag på fb för att Jag ...

Fick smyg-bassning idag på fb för att Jag varit så inaktiv här på bloggen. Jag tycker det är svårt att skriva när det känns som om min arbetsaktivitet är låg. Jag ska tänka om och i stället skriva om min inre aktivitet som egentligen hela tiden är på högvarv. Jag lovar ändring. Kärlek till er.


RSS 2.0